Pilp- tai IV-laitteen uusiminen

Olemme erikoistuneet uusimaan vanhan lämmitys- ja jäähdytyslaitteesi. Oli sitten kyse ilmalämpöpumpusta, poistoilmalämpöpumpusta, ilma-vesilämpöpumpusta tai maalämpöpumpusta.

Piiputtaako vanha poistoilmalämpöpumppusi tai ilmastointilaitteesi vai oletko muuten vain tyytymätön sen toimintaan? Voit vaihtaa nykyisen pumppusi uuteen ja parempaan helposti. Nykyisen poistoilmalämpöpumppusi tyypillä tai merkillä ei ole väliä. Nilanin kattavasta mallistosta  löytyy varmasti sopiva ja tehokkaampi laite vanhan poistoilmalämpöpumppusi tilalle.

Kaikki Nilan-poistoilmalämpöpumput ovat erityisen energiatehokkaita, joten vaihtamalla vanhan laitteesi uuteen, saat takuulla säästöä energiakustannuksissasi. Poistoilmalämpöpumpun uusiminen tulee maksamaan itsensä takaisin nopeammin kuin uskotkaan.

Laitteen vaihtaminen on yksinkertaista. Saat helposti erittäin toimintavarman ja hiljaisen poistoilmalämpöpumpun, joka tuottaa vuosien ajan halpaa lämpöä ja runsaasti lämmintä vettä.

Esimerkkejä suosituslaitteista vanhan poistoilmalämpöpumpun tai IV-laitteen tilalle

Vanha poistoilmalämpöpumppu Suosittelemme (Linkit Nilan Suomi Oy:n sivuille)
IVT 490 Nilan VGU EK9
Elektrostandard Nilan VGU
Parma Alwari Nilan E / EC
Upovari Nilan VGU EK9 + Alig
Vanha ilmalämmityslaite Suosittelemme
Valmet Kotilämpö E-1000 Nilan VGU EK9 + Alig
Thermovent Suomen puhallintehdas Nilan VGU EK9 + Alig
Ila-15 Nilan VGU EK9 + Alig
Himablock Nilan VGU EK9 + Alig
Parma 10 Nilan VGU EK9 + Alig
Homeair Nilan VGU EK9 + Alig
Vanha ilmanvaihtolaite Suosittelemme
Rexovent Nilan VPL 15C
Muh-Ilmava Nilan VPL 15TC

Joissain tilanteissa kanavajärjestyksiin sekä kanavistoihin voidaan joutua tekemään muutoksia. Vanha kanavisto voi muun muassa aiheuttaa ylimääräisiä ääniä tai kanavakokoa pitää kasvattaa. Vanhan kanaviston eristys tehdään uusien laitteiden vaatimuksia noudattaen. Liesituuletin johdetaan aina suoraan katolle erillisellä huippuimurilla.